Vi söker fastighetsskötare

Vikariat Fastighetsskötare

Omfattning                         Heltid

Varaktighet                        6 månader med ev. förlängning

Lön                                      Enligt avtal

Anställningsvillkor             Tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Om företaget

Karlsborgsbostäder är ett kommunalt bostadsbolag som idag förvaltar cirka 480 lägenheter och lokaler. Huvuddelen av våra fastigheter ligger i Karlsborgs tätort men vi har även fastigheter i Mölltorp, Forsvik och Undenäs. Vårt huvuduppdrag är att främja bostadsförsörjningen i kommunen genom byggnation, förvaltning, anskaffning och utveckling av attraktiva bostäder inom kommunen. Vi är idag totalt 10 anställda i bolaget.

Kvalifikationer

Som sökande har du tidigare erfarenhet som fastighetsskötare eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig för uppdraget. I rollen som fastighetsskötare är du Karlsborgsbostäders ansikte utåt så hög servicekänsla och gott bemötande är då en självklarhet. Egenskaper som noggrannhet, ansvarskänsla och engagemang är viktiga för att kunna fullgöra uppdraget, vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Arbetet kräver att du är självgående, strukturerad och trivs med att själv planera ditt arbete och din arbetsdag. Du ska ha förmåga att kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.

Körkort

B fordras

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare erbjuds du en varierad vardag där du möter många människor i ett arbete med frihet inom ramen för uppdraget. I rollen ingår du i ett team med våra fastighetsskötare. Arbetsuppgifterna handlar främst om skötsel av inre och yttre fastighetsmiljöer, såsom trädgårdsarbete, snöröjning, halkbekämpning, hantera inkommande felanmälningar ifrån våra hyresgäster, vitvarubyten, mindre VVS- och eljobb samt en del administrativt arbete.  Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

 Ansökan

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till:

 bostad@karlsborgsbostader.se 

 

Vid frågor kontakta Sarah Ahlquist 0505 173 64

 Sista ansökningsdag är 2023-05-21